Suurtehing: Arsenal, Chelsea ja Dortmund vahetavad ründajaid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang.
Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Euroopa jalgpalli üleminekuakna viimasel päeval juhtub tavaliselt omajagu põnevaid liikumisi. Suurtehingut valmistavad ette Dortmundi Borussia ning Londoni klubid Arsenal ja Chelsea.

Kõige rohkem kulutab raha Arsenal, kes maksab Gaboni ründaja Pierre-Emerick Aubameyangi eest Dortmundile 68,3 miljonit eurot. Tegemist oleks Arsenali rekordostuga. Varasem tippmark pärineb möödunud suvest, kui Alexandre Lacazette’i eest käidi välja 41,5 miljonit eurot.

Dortmund loobub oma superstaarist vaid juhul, kui leiab koheselt asenduse. Väidetavalt on klubid on omavahel kokkuleppele jõudnud, kuid läbirääkimised käivad Arsenali ja 28-aastase mängija vahel, vahendab BBC.

Saksamaa klubi pilgud on suunatud Londoni, kuid Chelseasse, kust loodetakse soetada 24-aastane Michy Batshuayi. Eeldatavasti liitub belglane Dortmundiga laenulepingu alusel, sest Chelsea pole nõus oma mängijast lõplikult loobuma. 

Chelsea, kes ei suutnud kokkuleppele jõuda Romaga bosnialase Edin Džeko ülemineku osas, jahib endiselt ründajat, sest Batshuayi lahkumise järel jääks ründaja positsioonile vaid hispaanlane Alvaro Morata. Inglismaa meedia hinnangul on Chelsea nõus maksma 17 miljonit eurot, et Arsenalist soetada 31-aastane prantslane Olivier Giroud.

Milline klubi lõikab kolmiktehingust kasu kõige rohkem? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles