Milner rohkesti kõneainet pakkunud penaltist: ma usaldasin Salahi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Milner ja Mohamed Salah.
James Milner ja Mohamed Salah. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas teisipäeval Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul Huddersfield Towni 3:0. Väravad lõid Emre Can, Roberto Firmino ja Mohamed Salah.

Pärast kohtumist pakkus enim kõneainet Liverpooli kolmas tabamus, mille lõi meeskonna suurim väravakütt Salah 11 meetri karistuslöögist. Nimelt arutasid Salah ja Liverpooli asekapten James Milner üsna teravalt enne lööki, kes saab lihtsa võimaluse skoorida. Miniduelli võitis Salah. 

Milner rahustas Liverpooli toetajad maha, öeldes, et mingeid meeskonnasiseseid probleeme pole. Teadupärast on sel hooajal Liverpooli eest penalteid löönud mitmed erinevad mängijad, kes kõik on muuhulgas ka eksinud. 

«Minu jaoks pole oluline, kes lööb, vaid see, et pall on väravas,» kommenteeris Milner. «Mo, kes oli enesekindel, ütles, et tahab lüüa. Ma usaldasin teda,» lisas inglasest poolkaitsja.

Kogu süü võttis sootuks endale meeskonna peatreener Jürgen Klopp, kes ütles, et tegelikult oleks tema pidanud enne mängu algust seda probleemi ennetama. Sakslasest loots rõõmustas, et mängijad said omavahel tekkinud olukorra kenasti lahendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles