Häbilugu: NBA täht sai meeskonnavahetusest teada sotsiaalmeedia kaudu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin väärinuks Clippersi poolt viisakamat hüvastijättu.
Blake Griffin väärinuks Clippersi poolt viisakamat hüvastijättu. Foto: Harry How/AFP/Scanpix

Blake Griffin vedas Los Angeles Clippersi meeskonda seitse ja pool hooaega. Kuuel viimasel aastal jõuti play-off'i, Griffin ise on visanud keskmiselt 21,6 punkti mängus ja võtnud 9,3 lauapalli. Muljetavaldavad numbrid, mille tõttu oli ootuspärane, et mullu sõlmis Clippers temaga uue megalepingu. Seda suurema šokina tuli aga nädala alguses uudis, et Griffin kaubeldi Detroit Pistonsisse.  Nagu nüüdseks selgunud, tabas Clippersi selline samm täiesti ootamatult ka Griffinit ennast.

«Oleksin vaid soovinud, et mulle oleks antud võimalus kellegagi esmalt rääkida. Kui pead uudisest teada saama Twitteri kaudu, teiste inimeste kaudu, on see karm. Eriti, kui oled meeskonnas nii palju aastaid veetnud,» tegi Griffin ESPNiga vesteldes teatavaks asjaolu, mis jätab Clippersi väga inetusse valgusesse. Uudise ootamatust peegeldas ka Griffini esmareaktsioon sotsiaalmeedias.

Samas ilmutas Griffin juhtunust rääkides härrasmehelikkust ega hakkanud Clippersit rohkem tõrvama. «Lõppude lõpuks on korvpall ju siiski ära. Ja ma tahan mängida meeskonnas, kes mind tõepoolest enda ridadesse soovib. Seepärast olengi Detroiti kolimisest elevil,» sõnas ta. 

Hiljem lisas ta Twitterisse hüvastijätukirja, kus märkis, et on Clippersi fännidele «igavesti tänulik», kuid on ühtlasi «järgmiseks peatükiks valmis».

Alles juunis sõlmis Clippers ääremängijaga viie aasta pikkuse ja 173 miljonit dollarit väärt lepingupikenduse. Ent pärast seda, kui hooaja eel kaubeldi Houston Rocketsisse meeskonna teine tugitala Chris Paul, otsustati nüüd ilmselgelt teha meeskonnas täielik uuenduskuur. Ehkki viimasel kuuel hooajal on Clippers alati jõudnud kohamängudele, pole seal kunagi pääsetud kaugemale konverentsi poolfinaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles