Hawkins õrritas laupäevase mängu eel Briscoed: olen sinust parem mängujuht

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Hawkins on kerkinud vaid mõne mänguga koduse korvpalliliiga silmapaistvamate mängijate sekka.
Dominique Hawkins on kerkinud vaid mõne mänguga koduse korvpalliliiga silmapaistvamate mängijate sekka. Foto: Siim Solman

Rapla korvpalliklubi ameeriklasest mängujuht Dominique Hawkins edastas klubi sotsiaalmeedia kaudu meeleoluka tervituse endisele meeskonnakaaslasele Kentucky Ülikooli päevilt, Isiah Briscoele. Mehed lähevad korvpalli meistriliigas esmakordselt vastamisi juba laupäeval Rapla spordihoones. 

«Kuidas läheb, Isiah? Sellest on päris palju aega möödas, kui ma sinu vastu kaitses mängida sain. Just nagu vanadel aegadel trennis, kui me teineteise vastu mängisime. Ei jõua ära oodata, et saaksin sel laupäeval sinu vastu Raplas mängida. Soovin sulle parimat, kuid ma kavatsen näidata, et olen parem mängujuht kui sina! Ole valmis!» sõnas Hawkins videotervituse vahendusel.

Briscoe vastus ei lasknud end kaua oodata. «Ootan väga, et saaksime teineteise vastu laupäeval mängida! Saame näha, kumb on parem mängujuht!» teatas Kalevi mängumees vanale sõbrale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles