Janari Jõesaar osaleb ühisliiga pealtpanekuvõistlusel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängijatest pakub enim kauneid korve Ühisliiga kodulehe hinnangul Janari Jõesaar (keskel).
Kalev/Cramo mängijatest pakub enim kauneid korve Ühisliiga kodulehe hinnangul Janari Jõesaar (keskel). Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli ühisliiga selle hooaja tähtede mäng peetakse 17. veebruaril Peterburis ja ehkki ükski Kalev/Cramo mängumees põhikohtumise koosseisu ei pääsenud, teeb pealtpanekuvõistlusel kaasa Janari Jõesaar.

Ülejäänud donkamisvõistlusel osalejad pole veel avalikustatud, samuti selguvad õige pea kaugvisetevõistluses osalejad. Küll aga on selged nii algviisikud kui ka kõik tähtede mängul osalejad. Venemaa tähtede meeskonda juhendab Vassili Karasjov (Zenit) ja muu maailma tähtede meeskonda Saša Obradovic (Lokomotiv-Kuban).

Venemaa tähed: Dmitri Hvostov (Lokomotiv), Aleksei Šved (Himki), Sergei Karasjov (Zenit), Nikita Kurbanov (CSKA), Andrei Vorontsevitš (CSKA)

Võistkonda kuuluvad veel: Dmitri Kulagin (Lokomotiv), Anton Ponkrašov (Unics), Pjotr Gubanov (Nižni Novgorod), Sergei Monja (Himki), Boris Strebkov (Nižni Novgorod), Artjom Klimenko (Avtodor), Ivan Uhhov (Parma)

Maailma tähed: Joaquín Colom (Unics), Nando De Colo (CSKA), Coty Clarke (Avtodor), Anthony Gill (Himki), Frank Elegar (Lokomotiv)

Võistkonda kuuluvad veel: Sergio Rodriguez (CSKA), Mardy Collins (Lokomotiv), Drew Gordon (Zenit), Justin Carter (Astana), Anthony Hilliard (Jenissei), Stephane Lasme (Unics), Codi Miller-McIntyre (Parma)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles