Vormel 1 sarja rekordimees sattus ootamatult haiglasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: Reuters

Vormel 1 sarjas rekordilisel 322 etapil startinud Rubens Barrichello taastub haiglas eelmisel nädalal üle elatud ehmatusest. Brasiillane viidi arstide hoole alla laupäeval, kui ta tundis peas tugevat valu.

Haiglavoodist postitatud teadaandes selgitas Barrichello, et arstid hoiavad tal jätkuvalt silma peal, kuid lubas ühtlasi varsti rajale naasta. Brasiillane ei kirjeldanud, mis temaga täpsemalt juhtus, kuid andis mõista, et valu põhjus peitus veresoontes.

«Mul on hea meel, et kõik mu pärast muret tunnevad ja sõnumeid saadavad. Ma ei ole siia pikalt midagi postitanud, nii et otsustasin teile asja selgitada. Laupäeva hommikul ärkasin ja läksin duši alla, kui äkki tabas mind kohutav peavalu. Õnneks kutsus mu naine tuttava arsti, kes viis mind haiglasse, kus minu eest väga hästi hoolitseti. Mul oli väike probleem ühe veresoonega, kuid nüüd tunnen end hästi. Mulle tehakse veel uuringuid, kuid kõik on korras. Eluraskused näitavad meile, kuidas areneda ja parem inimene olla. Peagi olen rajal tagasi,» rääkis Barrichello.

 

gratitude#englishversion

A post shared by Rubens Barrichello (@rubarrichello) on

Vormel 1 sarjast 2011 aastal lahkunud brasiillane on sestpeale kihutanud võidu peamiselt Brasiilia kereautode sarjas, kus võitis 2014. aastal ka meistritiitli. Lisaks veetis ta hooaja IndyCaris ja võistles mullu Le Mansi 24 tunni sõidul. Samuti on ta viimasel ajal tegelenud poja Eduardo kardisõitjakarjääri arendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles