Klavani kohal vaikus, Lallana liitub Liverpooli treeningutega (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lallana ja Ragnar Klavan.
Adam Lallana ja Ragnar Klavan. Foto: Tony O'Brien/REUTERS

Viimased kohtumised reielihasevigastuse tõttu vahele jätnud Liverpooli poolkaitsja Adam Lallana naaseb täiskoormusega treeningutele. 

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kinnitas 29-aastase inglase naasmist treeningutele. «Adam treenib täna täiesti normaalselt,» sõnas Klopp klubi kodulehekülje vahendusel.

Liverpool läheb eeloleval nädalavahetusel koduväljakul vastamisi lähikonkurendi Tottenham Hotspuriga.

«Nädalavahetusel ei tohiks ta koosseisus olla, sest nagu me teame, need on erinevad asjad – võimeline osaleda treeningutel ning olla mängukõlblik,» selgitas sakslasest peatreener.

Mängueelsel pressikonverentsil ei maininud Klopp kordagi Eesti koondise kaptenit Ragnar Klavanit, kes sarnaselt Lallanale pole viimastes mängudes vigastuse tõttu koosseisu mahtunud.

Eelmises mängus Huddersfield Towniga moodustasid keskkaitsepaari kamerunlane Joel Matip ja horvaat Dejan Lovren. Hollandi koondise keskkaitsja Virgil van Dijk jälgis kohtumist vahetuspingilt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles