Flora soovis Kalju talenti, kuid jäi pika ninaga

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Pürgist (paremal) ja Roman Sobtšenkost ei saanud meeskonnakaaslasi.
Henrik Pürgist (paremal) ja Roman Sobtšenkost ei saanud meeskonnakaaslasi. Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Flora on kolmest piiri taha loovutatud võtmemängijast asendanud kaks. Mulluse kapteni Brent Lepistu koha keskväljal hõivab teenekas Aleksandr Dmitrijev, Rauno Sappineni saabastesse astub Frank Liivak. «Ettevalmistusperiood peab näitama, mis positsioonil Liivak täpselt mängima hakkab. Aga edurivisse me hetkel rohkem lisajõudu ei otsi,» sõnas FC Flora spordidirektor Norbert Hurt, juhtides tähelepanu, et viimatises kontrollmängus Nõmme Kaljuga tegutses tipuründaja kohal Rauno Alliku.

Küll möönis Hurt, et Tammest jäänud auk vajab täitmist. «Uue keskkaitsja peame kindlasti leidma. Töö käib, midagi täpsemat veel öelda ei saa,» poetas ta.

Postimehe andmetel oli Flora esimene valik kõnealusele kohale 21-aastane Nõmme Kalju ja Eesti noortekoondise pallur Henrik Pürg. Kui Hurt ei soostunud seda teemat kommenteerima, siis Kalju president Kuno Tehva kinnitas: jah, Flora käis hiljuti kosjas, kuid Pürg jätkab Nõmmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles