Mis toob ekstreemmaailma tipud Tallinna?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Simple Session tuleb taas ning korraldajate sõnul kujuneb sellest seninähtutest vägevaim. Eeldused on olemas – võistluskaart on kirev ning park maailmatasemel. Seda hoolimata sellest, et maailma üks kuumemaid rulastaare Ryan Sheckler sai enne võistlusi vigastada ning jätab Tallinna sel korral tulemata.

Nagu korraldajad ise kinnitavad – Simple Session ei ole ühe mehe sõu. Nimekaid võistlejaid on Tallinnas mitmeid. Seda tõestab fakt, et 13 siin võistlevat ekstreemsportlast on X-mängudel jõudnud medalini. Kamba peale on kokku võidetud 58 X-mängude medalit, millest 29 on kuldsed.

Aga millega nimekad staarid siia meelitatakse? Simple Sessioni üks korraldajatest Risto Kalmre kinnitab, et rahapatakaga seda ei tehta. Kuigi tõsi, võitjaid ootab lihtinimese mõistes ees ikkagi suur palgapäev. Nimelt läheb võidusummana iga ala kuue parema vahel jagamisele 25 000 dollarit.

«Saime kohe algusest aru, et me ei võistle rahalises mõttes suurte telekanalite võistlustega nagu X-mängud või Dew Tour. Seega võtsime teise suuna,» ütles Kalmre. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles