Video, mis lööb nunnumeetri lakke: kutsud pidasid oma Super Bowli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu esmaspäeva selgub ameerika jalgpalli profiliiga NFL tänavune meister, kui vastamisi lähevad New England Patriots ja Philadelphia Eagles.  Nagu tavaks, käib matšiga kaasas ka palju kõrvalüritusi ja nõnda korraldas telekanal Animal Planet juba 14. korda koertele mõeldud Puppy Bowli.

Mängureeglid on lihtsad: koread jagatakse täiesti suvaliselt võistkondadesse ning lastakse lelusid täis väljakule. Et oma tiimile punkt teenida, tuleb lihtsalt üks mänguasi lõugade vahele korjata ning see väravaalasse viia. Enamasti on kutsud rohkem ametis aga teineteisega hullamisega ja mänguasju väga tähele ei panda.

Kuigi esialgu võib tunduda, et tegu on organiseeritud kaosega, on Puppy Bowl tegelikult väga siira eesmärgiga üritus. Nimelt on seal osalevad 90 koera pärit 48 erinevast USA varjupaigast. Animal Planet näitab homme nende tegemisi 10 tunni jagu ja loodetavasti leiab selle ajaga iga neljajalgne sõber endale päris oma kodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles