Zopp ja Raisma jäid Davis Cupi avapäeval leedulastega hätta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tennise meeskondlikul Davis Cupil on Eesti üksikmängude järel avapäeval 0:2 kaotusseisus. Leedulasest vastase paremust pidid tunnistama nii meie esireket Jürgen Zopp kui ka teine number Kenneth Raisma.

Avakohtumises jäi maailma edetabeli 166. mees Zopp vähem kui tunniga 5:7, 2:6 alla Leedu teisele numbrile Laurynas Grigelisele (ATP 280.). Teises kohtumises võitles maailma edetabelis 893. kohal olev Raisma Leedu esireketi, tabelis 136. kohal oleva Ricardas Berankise vastu südilt, kuid jäi alla 3:6, 6:7 (3).

Homme peetakse esmalt paarismäng. Kui Eesti selle kaotab, on Leedu matši võitnud, eestlaste paremuse korral jätkatakse edasipääseja selgitamist üksikmängudega. Lisaks Zopile ja Raismale kuuluvad Eesti koondise koosseisu Vladimir Ivanov (ATP 633.) ja Mattias Siimar (ATP 1241.).

Matši kaotamise korral peab Eesti mängima Euro-Aafrika tsooni teise tugevusgruppi püsimajäämise nimel. Vastane tuleb sellisel juhul Soome ja Tuneesia duellist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles