Kalev kostitas mulluse finaali ühepoolses kordusetenduses Raplat saja punktiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branko Mirkovic ja Isaiah Briscoe.
Branko Mirkovic ja Isaiah Briscoe. Foto: Eero Vabamägi

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Kalev/Cramo mulluste finalistide vahlises kohtumises ülikindlalt 100:65 Rapla meeskonna.

Kalev tegi vahe sisse juba 26:19 võidetud avaveerandajaga ning poolajapausie minnes juhiti 22 punktiga. Kolmanda veerandaja lõpuks kärises vahe veelgi suuremaks, olles juba 31 punkti. Lauavõitluse kaotas Rapla lõpuks koguni 26:42.

Külaliste parim oli kuus kolmepunktiviset tabanud Branko Mirkovic 20 punktiga, Cedric Simmons viskas 19 punkti ja võttis 9 lauapalli. Isaiah Briscoe arvele jäi 18 punkti. Raplale tõi Dominique Hawkins 21 punkti, lisaks kanti tema arvele viis lauapalli ja neli korvisöötu. 

Vigastatud Janar Jõesaareta mänginud Kalevi resultatiivseim oli kuus kaugviset (8-st) tabanud Branko Mirkovic 20 punktiga. Cedric Simmons lisas 19 silma ja 9 lauapalli, Isaiah Briscoe 18 ja Kristjan Kangur 15 punkti.

Rapla meeskonda vedas Dominique Hawkins 21 punkti, 5 lauapalli ja 4 resultatiivse sööduga. Kahekohalise punktisumma kogus lisaks talle veel vaid Indrek Kajupank, kes tõi 13 punkti. Kalev jätkab liidrina täisedu ehk 17 võiduga, eile üllatuslikult TTÜ-le alla jäänud Tartu Ülikool on 10 võidu ja 6 kaotusega teine. Raplal ja Valga-Valkal on võrdselt 9 võitu, ent suurem kaotuste arv jätab Rapla piirilinlaste järel praegu neljandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles