Algkoosseisu kuulunud Käit tegi Šotimaal võiduka debüüdi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit mängus Soome vastu.
Mattias Käit mängus Soome vastu. Foto: Jana Pipar

Šotimaa kõrgliigaklubi Ross County ei võtnud Eesti koondise poolkaitsjat Mattias Käiti Fulhamist laenule niisama: alles kolmapäeva õhtul Šotimaale lennanud Käit kuulus täna juba liigamängus algkoosseisu ja aitas Ross Countyl jõuda hooaja suurima liigavõiduni. Võõrsil alistati 4:1 Dundee FC.

Viimati oli Ross County liigas võidukas 4. novembril, sellele järgnes kolmest viigist ja üheksast kaotusest koosnenud nukker seeria. Liigatabelis 9. kohal oleva Dundee FC vastu avas 49. minutil skoori Davis Keillor-Dunn, kuid 57. minutil Kerr Waddell viigistas.

61. ja 64. minutil lõi aga järjest kaks kiiret väravat Alex Schalk ning lõppskoori vormistas 90. minutil Tim Chow. Käit mängis paremal äärel kõik 90 minutit. Ross County on liigas endiselt 12. ehk viimasel kohal, kuid Hamiltonist jäädakse maha kolme, Partickist nelja ja tänasest vastasest Dundeest viie punktiga. Tõsi, Partickil ja Dundeel on varuks üks mäng, Hamiltonil koguni kaks.

Üllatuslikult sai hooaja teise kaotuse liiga liider Glasgow Celtic, jäädes võõrsil 0:1 alla Kilmarnockile. Nende edu teisel kohal oleva Aberdeeni ees, kes alistas kodus 3:0 Hamiltoni, on siiski jätkuvalt 8 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles