Arsenal lõi viis väravat, Aubameyang sai debüüdil jala valgeks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang.
Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Ian Kington/AFP/Scanpix

Inglismaa kõrgliigas on kummaline seeria käsil Londoni Arsenalil: võõrsil saadakse üllatuslikke kaotusi, kodus aga suuri ja kindlaid võite. Seekord alistati koduväljakul Everton koguni 5:1.

Pärast 1:2 kaotust Bournemouthile võitis Arsenal koduplatsil 4:1 Crystal Palace'it, kusjuures kõik neli väravat löödi ära juba esimese 22 minutiga. Kuna teisipäeval jäädi võõrsil 1:3 alla Swanseale, võis täna taas oodata väravaterohket mängu ja Arsenal ei petnudki poolehoidjate ootusi. Juba 19. minutiks juhiti 3:0, kaks väravat lõi Aaron Ramsey ja ühe lisas keskkaitsja Laurent Koscielny.

37. minutil oli täpne Arsenali värskeim ost, äsja Dortmundi Borussiast 63 miljoni euro eest klubisse toodud ründaja Pierre-Emerick Aubameyang. Eeltöö tegi väravale seejuures teine talvine täiendus Henrikh Mkitarjan, kes sai lõpuks kirja kolm väravasöötu.

64. minutil lõi Evertoni auvärava mõni hetk varem platsile saadetud Dominic Calvert-Lewin, kuid viimane sõna jäi Ramseyle, kes vormistas 74. minutil oma kübaratriki ja ühtlasi Arsenali 5:1 võidu. Liigatabelis püsitakse aga jätkuvalt kuuendal kohal, esinelikust ühe enampeetud mängu juures viie ja lähimast konkurendist Tottenhamist kahe punkti kaugusel. Everton on kümnendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles