Video: Boston Celtics sai pingelises mängus võidu viimase sekundi viskega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Al Horford võiduviskel.
Al Horford võiduviskel. Foto: Mary Schwalm/AP

Korvpalliliigas NBA pühapäeval juba peetud mängudest pakkus ülimalt põneva lõpu idakonverentsi liidri Boston Celticsi ja Portland Trail Blazersi vastasseis.

Nugade peale läinud matšis kerkis Bostoni kangelaseks tsenter Al Horford, kes tabas koos sireeniga raske viske ning Celtics korjas ühepunktilise võidu skooriga 97:96. Horford oli ka Bostoni resultatiivseim 22 punktiga, C.J. McCollum tõi kaotajatele samuti 22 slma. 

Pingelise lõpu pakkusid ka New York Knicks ja Atlanta Hawks. Lätlase Kristaps Porzingise koduklubi juhtis omal väljakul 50 sekundit enne lõppu veel 4 punktiga, kuid külalistele tõid võidu Kent Bazemorei ja Mike Muscala tabamused. 

Lätlane oli kohtumise resultatiivseim, visates 22 punkti. Lisaks võttis ta kaheksa lauapalli, blokeeris viis viset ja tegi neli vaheltlõiget. Võitjatele tõi Bazemore 19 silma. 

Teiste lõppenud kohtumiste tulemused:

Toronto Raptors - Memphis Grizzlies 101:86
Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 94:109 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles