Tragöödia: Margus Hundi meeskonnakaaslane hukkus joodiku põhjustatud avariis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edwin Jackson.
Edwin Jackson. Foto: Brett Carlsen/AFP/Scanpix

Super Bowli päeval varjutas NFLi-maailma tragöödia: purjus juhi süül hukkus Indianapolis Coltsi meeskonna linebacker Edwin Jackson.

Margus Hundi meeskonnakaaslasele ja temaga koos olnud Jeffrey Monroele sõitis maantee pervel otsa purjus mehe juhitud auto. Monroe autos olnud Jacksonil hakkas halb ning Monroe peatas kiirtee I-70 ääres auto. Mõlemad mehed olid autost väljunud, kui neile sõitis otsa teepervele kaldunud Ford F-150 pikap.

Üks auto ette jäänud meestest paiskus saadud löögist keset teed, kus talle sõitis omakorda otsa sündmust pealt näinud ja pidurdada üritanud kiirteepolitseiniku Ty Maysi auto. Nii 54-aastane Monroe kui ka 36-aastane Jackson tunnistati sündmuskohal surnuks.

Fordi roolis olnud 37-aastane Alex Cabrera Gonsales üritas jalgsi põgeneda, kuid politsei sai ta kätte. Politsei teatel puudus mehel juhiluba ja tal tuvastati alkoholijoove.

Jackson liitus Coltsiga 2015. aastal. 2016. aastal mängis ta 16 kohtumises, kuuludes neist pooltes algkoosseisu. Terve mulluse hooaja jättis Jackson vigastuse tõttu vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles