Salapärane panustaja teenis Super Bowliga taas miljoneid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eaglesi üllatusvõit tõi julgele panustajale suure hulga raha.
Eaglesi üllatusvõit tõi julgele panustajale suure hulga raha. Foto: CHRIS WATTIE/REUTERS/Scanpix

Philadelphia Eaglesi üllatusvõit Super Bowlil tõi küllap raha sisse paljudele panustajatele, ent nende seast kerkib esile salapärane «Panustaja X», kes on USAs juba kurikuulus. Mees on viimastel kuudel suurte spordisündmustega kokku ajanud vägevad summad.

Nimetuks jäänud mees pani Las Vegases kahe nädala jooksul enne Super Bowli mitmel pool Eaglesi võidu peale suuri panuseid, kirjutab ESPN. Coves.com’i teatel pani mees näiteks MGMis Eaglesi võidu peale kolm miljonit dollarit, mis on MGMi ajaloo suuruselt teine Super Bowlile tehtud panus. Ka William Hill teatas, et võttis vastu miljoni dollari suuruse panuse. Kuuekohalistest panustest teavitasid avalikkust nii CG Tchnology kui ka The South Point – ühes panustas mees Eaglesi võidule 700 000 ja teises 500 000 dollarit.

Kui mullu tehti New England Patriotsi ja Atlanta Falconsi vahelisele finaalile vaid üks miljoni dollari piiri ületav panus, siis tänavuse Super Bowli puhul oli selliseid koguni viis. Ilmselt ületatakse nii ka mullune Nevada kontorites tehtud panuste kogusumma, mis ulatus aasta eest 138,4 miljoni dollarini.

Salapärane «Panustaja X» teenis seni suurimad summad pesapalli finaalseeria ehk World Seriesi pealt, pistes toona taskusse kümmekond miljonit dollarit. Seekord peaks mees umbes kuue miljoni dollari mängupaneku järel tagasi saama 15 miljonit dollarit ehk tema kasum jääks kümnekonna miljoni dollari kanti. Eagles alistas Super Bowlil soosikuks peetud New England Patriotsi 41:33 ja võitis klubi ajaloo esimese tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles