Hundi tiimikaaslase surnuks sõitnud mees kasutas varjunime ning oli varem USA-st välja saadetud

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacksoni ja Monroe surnuks sõitmises kahtlustatav Manuel Orrego-Savala.
Jacksoni ja Monroe surnuks sõitmises kahtlustatav Manuel Orrego-Savala. Foto: /AP

Eile jõudis avalikkuse ette kurb uudis Margus Hundi tiimikaaslase Edwin Jacksoni hukkumisest liiklusõnnetuses. Nüüd selgus, et arvatav tapja oli USA-st kahel korral riigist välja saadetud Guetamala kodanik, kes kasutas mehi tapnud auto muretsemiseks varjunime.

Indiana osariigi politsei kahtlustas, et Indianapolis Coltsi mängijale ja temaga koos olnud Jeffrey Monroe'le sõitis otsa purjuspeaga autorooli istunud Alex Cabrera Gonsales. Esmaspäeval teatasid ametijõud, et tegu on aliasega ja kurjategija tegelik nimi on Manuel Orrego-Savala. 

37-aastane mees on õiguspäraselt Guatemala kodanik, kes saadeti  2007. ja 2009. aastal Ameerika Ühendriikidest välja. Orrego-Savala üritas õnnetuskohalt põgeneda, kuid politsei pidas ta kinni ning tal tuvastati joove. 

«Edwin Jacksoni surm murdis meie südamed,» seisis Indianapolis Coltsi avalduses. «Teda armastasid kõik klubi töötajad ja mängijad. Imetlesime tema avatud isiksust, võitlusviha ja töökat mentaliteeti. Kõik pidasid temast palju lugu ja jääme teda väga igatsema. 

Teame, et õnnetuses hukkus ka teine inimene, mis süvendab meie kurbust. Oleme tragöödiast šokeeritud ja meie mõtted on mõlema mehe lähedastega.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles