Naiste jalgpallikoondis alustas uue peatreeneri käe all võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste jalgpallikoondis.
Eesti naiste jalgpallikoondis. Foto: EJLi koduleht

Eesti naiste jalgpallikoondis alustas uut aastat 1:0 võiduga Malta üle. 

Mängu ainuke värav sündis 81. minutil – Malta väravavaht oli sunnitud enda karistusalast väljaspool veaga maha võtma head läbijooksu teinud Ulrika Tülpi. Sellele järgnenud karistuslöögi realiseeris kindlalt Katrin Loo, kes lõi koondisekarjääri 17. värava.

Koondise mängis esimese kohtumise soomlasest peatreeneri Jarmo Matikaineni käe all ja ühtlasi võitis ka esmakordselt Malta. Varasemalt oldi samade vastastega kohtunud seitsmel korral - viiel korral tuli leppida kaotusega ning kahel korral suudeti viiki mängida. 

Järgmine mäng Maltaga ootab ees juba neljapäeval ning Matikainen usub, et selles kohtumises tahavad vastased ennast väga tõestada. «Arvan, et nad on neljapäeval väga motiveeritud, sest täna tundsin, et me olime parem võistkond ja väärisime võitu. Nüüd peame olema valmis Maltaks, kes on kindlasti näljasem, agressiivsem ja täis tahet ennast parandada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles