Siim-Sander Vene mängis koduklubi kolmandas järjestikuses võidus olulist rolli

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Roberto Pistilli/Pallacanestro Reggiana

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Varese sai Itaalia kõrgliigas võõral väljakul jagu Cantust 89:85.

Suureskoorilise avaveerandi järel juhtisid külalised 33:25, poolajaks oli Varese edunumbrid 56:51. Enne viimast kümmet minutit suurendasid Vene ja tema klubikaaslased edu üheksale silmale - 78:69. 

Kohtumise lõpp kujunes ülimalt pingeliseks, kui võõrustajad jõudsid kaks minutit enne lõppu 85:85 viigini. Cantu enam skoorida ei jõudnud, Varese mängijad tabasid viske väljakult ja kaks vabaviset ning said magusa neljapunktilise võidu. 

Siim-Sander Vene viibis platsil 25 minutit, mis ajaga tõi 12 punkti, andis kolm resultatiivset söötu ja võttis maha ühe lauapalli. Võitjate resultatiivseim oli 22 silmaga Cameron Wells, Jamie Smith tõi kaotajatele 18 punkti. 

Varesele oli tegemist kolmanda järjestikuse võiduga. Neil on seitse võitu ja 11 kaotust, millega asutakse liigatabelis 12. positsioonil. Cantu jagab üheksa võidu ja kaotusega seitsmendat kuni üheksandat kohta. 

Eestlase koduklubi järgmine mäng on pühapäeval, 11. veebruaril, kui võõrustatakse Bresciat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles