Avapoolajal kümnekesi jäänud Londoni Chelsea kaotas suurelt

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte hoolealuste esitusega kindlasti rahule ei jää.
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte hoolealuste esitusega kindlasti rahule ei jää. Foto: GLYN KIRK/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pakkus Londoni Chelsea oma fännidele nukra esituse, kui võõral väljakul kaotati Watfordile 1:4. 

Watfordi külla sõitnud Chelsea jäi avapoolajal vähemusse, kui Tiemoue Bakayoko sai 25. minutil esimese ja viis minutit hiljem teise kollase kaardi. Võõrustajad karistasid numbrilise üleoleku ka kiiresti ära, kui Troy Deeney realiseeris 42. minutil penalti pärast seda, kui väravavaht Thibaut Courtiois tõmbas Watfordi ründaja Gerard Deulofeu karistusalas maha. 

Chelsea püsis minimaalses kaotusseisus 82. minutini, mil Eden Hazardi suutis ilusa väravaga kohtumise viigistada. Siiski ei jagunud Londoni klubile rõõmu kauaks, sest Watfordi 84., 88. ja 91.minuti tabamused andsid võidu kodumeeskonnale. Skoori tegid vastavalt Daryl Janmaat, Deulofeu ja Roberto Pereyra.

Premier League'i tabelis hoiab Londoni Chelsea neljandat kohta 50 punktiga 26. kohtumisest, Watford tõusis 11. reale 30 silmaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles