Galerii: ajaloolise Super Bowli tähistamine läks Philadelphias üle laamendamiseks (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eaglesi meeskond tõi Philadelphia linnale pühapäeva õhtul kauaoodatud kõigi aegade esimese Super Bowli tiitli, kuid võidule järgnenud pidustused läksid pisut käest.

Linna kogunesid mängu vaatama ja seejärel võitu tähistama kümned tuhanded fännid, kuid võidujoovastuses kukuti linnasüdames märatsema ja kauplusi rüüstama. BBC andmetele said kannatada paljud poed ja autod, üks politseinik sai vigastada. Vahistati kolm inimest.

Muu hulgas teatati politseile autode katusele keeramisest, lisaks tuli osa pidutsejaid alla kutsuda linnavalitsuse hoone kõrgetelt väravatelt (vt ka allolevaid pilte, kus teed väravate otsa on alustanud õlletünn!). Linnasüdames keerati kummuli suuri lillepotte, paaril erilisel jõujuurikal õnnestus aga jagu saada koguni fooripostidest.

Mitte ainult võidust, vaid ka alkoholist joobnud fännid harrastasid erakordselt ohtlikku tegevust ehk kõrgetelt foori- ja laternapostidelt rahvasse hüppamist. Vähemalt üks inimene sai seda tehes ka tõsiselt vigastada. Samuti kukkus sellel hüppavate inimeste raskuse all kokku Ritz Carltoni hotelli sissepääsu kohal olnud varikatus.

Kinnitamata andmetel õnnestus paaril inimesel «ärandada» koguni kaks politseihobust, kuid õnneks leiti loomad hiljem üles. Philadelphia loomaaed pidi aga kinnitama, et kuulujutud selle kohta, nagu oleks nende valdustest varastatud jaanalind, ei vasta tõele... Üks fänn küsis aga mäsu kokkuvõtteks sotsiaalmeedias tabavalt: mis veel siis oleks saanud, kui Eagles oleks kaotanud?!

 

These people was on top of the ritz Carlton

A post shared by Syreeta D. Williams (@reeta_theblackbeauty) on

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles