Video: Griffini saabumine viis Pistonsi võidulainele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin on Pistonsis kiirelt oma mängu leidnud.
Blake Griffin on Pistonsis kiirelt oma mängu leidnud. Foto: CARLOS OSORIO/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA on ühes Blake Grfifini liitumisega hoo sisse saanud Detroit Pistons, tõustes idakonverentsis viimasele play-off-kohale. Läinud ööl saadi 111:91 jagu Portland Trail Blazersist.

Griffin viskas 21 punkti, võttis 9 lauapalli ja andis 6 korvisöötu. Andre Drummondi arvele kanti 17 punkti ja ka 17 lauapalli. Pistonsile oli tegu neljanda järjestikuse võiduga, võite-kaotusi on neil nüüd võrdselt 26. Heitlus play-off'i kohtadele on idakonverentsis põnev, sest Philadelphia 76ersil on Pistonsist üks võit ning New York Knicksil ja Charlotte Hornetsil kolm võitu vähem.

Hästi läks ka Griffini endisel tööandjal Los Angeles Clippersil, kes suutis Dallas Mavericksi vastu viimase nelja ja poole minutiga teha kümnepunktilisest kaotusseisust 13:0 lõpuspurdi ja jääda lõpuks peale 104:101. Danilo Gallinari tõi võitjatele 28 punkti, Tobias Harris lisas 19 punkti.

Teised tulemused:

  • Indiana Pacers - Washington Wizards 102:111
  • Miami Heat - Orlando Magic 109:111
  • New Orleans Pelicans - Utah Jazz 109:133
  • Denver Nuggets - Charlotte Hornets 121:104
  • Sacramento Kings - Chicago Bulls 104:98

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles