Londoni olümpiapronks soovib rentida Toyota WRC-autot

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasser Al-Attiyah.
Nasser Al-Attiyah. Foto: Ricardo Mazalan/AP

Jaanuaris toimunud Dakari rallil Carlos Sainzi järel autode arvestuses teise koha saanud Nasser Al-Attiyah soovib kihutada Toyota Yaris WRC-ga, kirjutab ralliportaal Rallye Magazin.

47-aastane Katari võidusõitja on WRC-sarjas varemgi sõitnud – tema parim tulemus pärineb aastast 2012, kui saavutas Citroeniga Portugali rallil neljanda koha. Pärast 2015. aasta Hispaania rallit pole Al-Attiyah autoralli MM-sarjas osalenud. 

Soome meedia andmetel soovib Al-Attiyah rentida Toyota WRC-masinat viieks ralliks. Juhul kui Toyota meeskonna juht Tommi Mäkinen ja Al-Attiyah jõuavad kokkuleppele, siis Al-Attiyah saab enda käsutusse eelmise aasta Yaris WRC.

«Oleme läbirääkimistes ja tõenäoliselt see ka juhtub, kuid veel pole otsustatud,» sõnas Mäkinen mõned päevad tagasi Soome meediale. 

Ta lisas: «Tehtud on mõned pisikesed muudatused seoses turvalisusega, kuid põhimõtteliselt on auto selline, nagu see oli 2017. aasta lõpus.»

Al-Attiyah on kahekordne (2014, 2015) WRC2-sarja maailmameister, kaks triumfi (2011, 2015) on tal ette näidata ka Dakari rallilt. 2012. aasta Londoni olümpiamängudel võitis Al-Attiyah jahilaskmises pronksmedali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles