Ümmarguse tähiseni jõudnud Kane jäi alla vaid Inglismaa legendile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane.
Harry Kane. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpallikoondise ja Tottenham Hotspuri ründaja Harry Kane lõi pühapäeval toimunud liigamängus Liverpooliga karjääri 100. värava Premier League’is. 

Selle tähiseni jõudmiseks vajas 24-aastane Kane 141 kohtumist (138 Tottenham, 3 Norwich City). Kiiremini jõudis saja väravani legendaarne Alan Shearer – endine Inglismaa koondise ründaja lõi 100. tabamuse 124. liigamängus.

Ülejäänud mängijad nihkusid selles arvestuses ühe pügala võrra allapoole. Sergio Agüero sai Premier League’is 100 tabamust kirja 147, Thierry Henry 160 ja Ian Wright 173 mänguga.

Ühtlasi sai Kane’ist esimene Tottenhami mängija, kes Premier League’is kolmekohalise tähiseni jõudnud. Teddy Sheringhami arvele jäi 97 tabamust, Robbie Keane ja Jermain Defoe lõid 91 väravat.

Kane on Inglismaa kõrgliigas löönud 14 väravat Dele Alli söödust, 13 korral on resultatiivse söödu kirja saanud Christian Eriksen. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles