Bernie Ecclestone: promotüdrukud ei teinud kellelegi haiget (1)

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei/Scanpix

Vormel 1 uute omanike otsus vahetada promotüdrukud laste vastu ei meeldi paljude hulgas ka eelmisele sarja juhile Bernie Ecclestone'ile. 

Teadupärast otsustas F1 uus omanikegrupp Liberty Media napilt riietatud näitsikud kaotada, sest need ei kattu vormel 1 brändiga ega tänapäeva ühiskondlike normidega. Tüdrukute asemel hakkavad uuest hooajast lippe ning pilootide numbri-ja nimesilte hoidma kohalike motoklubide tulevikutähed. 

40 aastat kuninglikku sarja raudkindlalt juhtinud Ecclestone'i sõnul on uute omanike otsus arusaamatu. «Need tüdrukud ei teinud kellelegi haiget," vahendab Sky Sports 87-aastase mehe sõnu. 

«Promotüdrukud olid osa F1 vaatemängust. Nad meeldisid sõitjatele ja vaatajatele ning kedagi ei huvitanud. Ma ei saa aru, kuidas vormelite ees ja pilootide kõrval seisvad ilusad naised võivad kedagi solvata.

Sama hästi võiksime öelda, et me ei soovi moeetendustele inimesi. Promotüdrukud olid targalt riides," lisas Ecclestone. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles