Chelsea mängijad said pärast suurt kaotust üllatava preemia

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte.
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Londoni Chelsea kaotas eile Inglismaa kõrgliigas 1:4 Watfordile, kuid allajäämisest hoolimata otsustas peatreener Antonio Conte hoolealuseid premeerida. 

Avapoolajal kümnekesi jäänud Chelsea suutis küll 81. minutil kohtumise viigistada, kuid järelejäänud aja jooksul lõid võõrustajad kolm väravat. Kuigi see oli klubi teine järjestikune suur kaotus koduses liigas - kolmapäeval jäädi 0:3 alla Bournemouthile, andis peatreener Conte mõista, et põhjus peitub väsimuses. 

Nimelt otsustas itaallane anda Chelsea mängijatele kaks lisa vaba päeva enne järgmise esmaspäeva kohtumist West Bromwichiga. See on klubi kõige pikem paus kahe kohtumise vahel alates novembrikuust. 

Suure koormuse all on sel hooajal juba kaheksat Chelsea mängijat tabanud reielihaste vigastus ning enne järjekordset kohtumist saavad jalgpallurid planeeritud ühe vaba päeva asemel kolm puhkepäeva. 

Conte kohale on tekkinud ka küsimärgid, kas 48-aastane mees jääb peatreneeritoolile püsima, kuid juhendaja ise mures pole. «Annan iga päev endast sada protsenti. Ma pole üldse mures.

Mu hing on puhas ja lähen iga päev magama mõtlemata, kas suudan seda tööd teha või mitte. Üritan kõike teha. Kui sellest saab meeskonna jaoks probleem, siis las ta saagu. Elu läheb edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles