Martti Juhkami superservid viisid koduklubi Prantsusmaa karikafinaali

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallur Martti Juhkami aitas koduklubi Tourcoing' Prantsusmaa karikafinaali.

Poolfinaalis kohtus Tourcoing Poitiers'ga ning matš kujunes väga pingeliseks viiegeimilisest lahinguks, millest esimese võitis eestlase koduklubi 25:17.

Teine kuulus kohtumist võõrustanud Poitiers'le 25:23, kuid kolmas taas Juhkamile ja tema tiimikaaslastele 26:24. Nelja geimiga kohtumine ei piirdunud, sest raskest seisust suutis kodumeeskond selle võita samuti skooriga 26:24. 

Finaali pääseja otsustas seega viies geim, mis kujunes ülimalt pingeliseks. Tourcoing suutis võita kolm vastaste matšpalli ning seisult 16:16 läks servima Eesti koondise nurgaründaja Juhkami. Just tema kahe tugeva servi toel võitis Tourcoing need punktid ja kogu kohtumise. Eesti nurgaründaja arvele kogunes lõpuks 17 punkti (+4).

10. märtsil Pariisis peetavas finaalis tuleb eestlase koduklubile vastu Chaumont, kes alistas 3:0 (25:18, 25:20, 29:27) Nantes'i. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles