Kuusmaa ja Rapla ei saanud oma tahtmist ning kohtuvad Tartuga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile, 6. veebruaril selgusid korvpalli Balti liiga veerandfinaalpaarid. Rapla meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa soovis kaheksa parema hulgas Tartut vältida. Soov ei täitunud.

«Ise pooldaks mängida lätlastega, mitte eestlastega. Tartuga võime pusida päris palju mänge sel hooajal, aga Ogrega pole mänginud,» sõnas Kuusmaa eelmisel nädalal Postimehele.

Ogre vajas B-alagrupi viimases mängus Tartuga vähemalt kuuepunktilist triumfi, et neid lõpuks edestada, kuid tartlased kaotasid koduväljakul vaid nelja punktiga ning napsasid grupis teise koha. See tähendas seda, et varem A-alagrupis kolmanda koha kindlustanud Rapla läheb veerandfinaalis vastamisi just Tartuga.

Play-off-mängudele jõudsid Eesti meeskondadest veel Pärnu ja Tallinna Kalev, kes mõlemad said oma alagrupis neljanda koha ning lähevad kaheksa hulgas vastamisi gruppide võitjatega ehk vastavalt Pieno Zvaigzdesi ja Jurmalaga. 

Veerandfinaalpaarid:

  • Tallinna Kalev - Jurmala
  • Rapla – Tartu
  • Ogre – Šiauliai
  • Pärnu – Pieno Zvaigzdes

Poolfinaalpaarid:

  • Tallinna Kalev/Jurmala – Rapla/Tartu
  • Ogre/Šiauliai – Pärnu/Pieno Zvaigzdes
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles