Video: Flora väravavaht võitleb keset metsa näljaste tiitlijahtijatega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga avalöögini on jäänud vaid loetud nädalad ning sel puhul on valminud vahva videoklipp, kus Flora meistrikarikat kaitsev väravavaht Mait Toom peab keset metsa tõrjuma näljaste jälitajate rünnakuid.

Avaringi kampaania «Mehiste meeste mäng» annab märku sellest, et meistriliiga on tagasi ja tegemist on prestiižse võistlusega, kus kümme omanäolist klubi võitlevad ülima eesmärgi, Eesti meistritiitli nimel. Videoklipp sümboliseerib pikka, keerulist ja erinevaid väljakutseid täis teed eesmärgini.

«Eesti on mitmes mõttes äärmuslik paik – meil on nii rekordiliselt valged kui ka pimedad päevad, suudame toime tulla +30 kraadi ja -30 kraadiga, peame ühtmoodi normaalseks külmas jääaugus suplemist ja tulikuumas saunas vihtlemist. Sidusime esimeses uut hooaega tutvustavas videoklipis eestlase ürgse pelgupaiga ja jõu allika – meie metsa – ja karmi võitluse meistritiitli nimel,» selgitas Premium liiga arendusjuht Veiko Soo.

Avaringi ehk 1.-9. vooru kohtumiste fookuses on klubide kaptenid ja teised jõulised mängijad, kes sümboliseerivad mehiseid mehi. Avaringis rõhutakse ootusärevusele, põnevale stardile, eesmärgile keskendumisele, uutele koosseisudele ja jõujoontele, esiplaanile tõuseb sportlikkus.

Kodune jalgpallihooaeg algab kohtumisega Superkarikale 23. veebruaril, kui Sportland Arenal võtavad mõõtu Flora ja Levadia. 25. veebruaril algab liiga kahe mänguga kell 13, kui kohtuvad Narva Trans – Pärnu Vaprus ning Nõmme Kalju – Kuressaare. Teisipäeval, 27. veebruaril kell 19 lähevad vastamisi Paide Linnameeskond – Viljandi Tulevik ja Tallinna Kalev – Levadia. Vooru viimases kohtumises võõrustab Flora 28. veebruaril kell 19.30 Tartu Tammekat.

Postimees näitab uuel hooajal igast voorust ühte mängu, avavoorust on eetris Tallinna Kalevi ja Levadia mäng. Enne seda näitab Postimees aga otsepildis ka 23. veebruari karikafinaali Flora-Levadia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles