Breda sai kirja võimsa võidu, Mets täismängu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: NAC Breda

Hollandi jalgpallimeistrivõistluste 22. voorus sai NAC Breda meeskond koduväljakul kirja suure 6:1 võidu Almelo Heraclese üle ning kerkis kõrgemale väljalangemistsoonist. Eesti koondislane Karol Mets tegi kodumeeskonna eest kaasa terve matši.

Mäng sai tormilise alguse – esimese 18 minutiga jõudis Breda minna juhtima, lubada külalised viigini ja siis taas juhtohjad haarata. Järgmist väravat pidi ootama üle poole tunni, kui kodumeeskonna eduseisu kasvatas teise poolaja algul kaheväravaliseks Manu Garcia.

Vastuseks 1:3 kaotusseisule tegi Heraclese peatreener John Stegeman ära oma viimase vahetuse ja see tähendas, et kui 74. minutil sai teise kollase kaardi kaitsja Tim Breukers, puudusid tal edasised vangerdamislahendused. Breda kasutas segaduse vastaste liinides kenasti ära ja lõi veel kolm vastuseta väravat.

Tulemus kergitas Breda 18 meeskonna konkurentsis 15. kohale. Hollandis langeb tulevaks hooajaks esiliigasse vaid Eredivisie viimane meeskond ning järgmised kaks peavad mängima play-off-kohtumisi. Sellest piirist – 16 punkti peal olevatest Twente ja Roda klubidest – lahutab Breda meeskonda nüüd kolm punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles