Video: Mitmevõistluse uus valitseja on kolm nädalat enne MM-i hirmkõvas vormis (1)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
60 meetri tõkkejooksus parandas Kevin Mayer oma rekordit kolme sajandikuga.
60 meetri tõkkejooksus parandas Kevin Mayer oma rekordit kolme sajandikuga. Foto: DARKO VOJINOVIC/AP

Eile Pariisis toimunud kergejõustikuvõistlusel oli üks õhtu tähti kümnevõistluse maailmameister Kevin Mayer, kes kogus kolmevõistluses vägevad 2814 punkti.

Ülehomme 26. sünnipäeva tähistav prantslane tõukas kuuli 15.96 (rekord 15.97), hüppas kaugust 7.48 (7.65) ja läbis 60 meetri tõkkedistantsi 7,79ga (uus rekord). Viimasel alal kerkis ta muuhulgas Euroopa hooaja edetabelis 20. kohale.

Mayer ei tee tänavu enne Birminghami sise-MMi ühtegi seitsmevõistlust, ent üksikaladel näidatud tulemused tõestavad, et Suurbritanniasse sõidab ta oodatult suurfavoriidina.

Hispaanlane Jorge Urena kaotas eile Mayerile kolme alaga enam kui veerand tuhat punkti ja oli 2551 punktiga (13.40 - 7.38 - 8,11) teine. 

Kaugushüppaja Luvo Manyonga viis Pariisis Lõuna-Aafrika Vabariigi siserekordi ja maailma hooaja tippmargi 8.32-ni. Juba eelvõistlusel oli Manyonga heas hoos, hüpates 8.23.

Mayeri parim kuulitõukekatse:

Mayeri rekordjooks 60 meetri tõkkesprindis:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles