Lõppvõistlusele pääsenud Nõmme: praegu küll enda hüpet ära ei teinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suusahüppajate debüüt Pyeongchangi olümpial lõppes kahetiste tunnetega, sest kolmest mehest pääses lõppvõistlusele vaid Martti Nõmme, kes kogus normaalmäe kvalifikatsioonis 87-meetrise hüppega 88,2 punkti.

«Praegu kindlasti rahule ei jäänud. Liiga palju on kõikumist ning vigade parandusi. Praegu küll enda hüpet kaugeltki ära ei teinud, jäi vajaka. Ei saanud nagu asjale pihta, tunnetus kadus ära. Tuult polnudki, hästi võrdne tegelikult,» rääkis Nõmme hetkel, mil tema edasipääs 50 parema hulka polnud veel kindel. Lõppvõistlus toimub laupäeval kell 14.30.

Nõmme noorematel ametivendadel nii hästi ei läinud - Artti Aigro leppis 81,5 meetri pikkuse hüppe ja 80 punktiga ning Kevin Maltsev 79 meetri ja 74,2 punktiga. 

Aigro: «Ei olnud see, mida lootsin. Trennis tuli palju paremini välja. Kindlasti annab otsa peal väga palju norida - treeninghüppel hakkas hüpe juba välja tulema, aga võistlustel läks hüpe jälle tagasi.» 

Maltsev: «Ei tulnud see hüpe, mida ootasin. Ootused olid kindlasti suuremad - ei tulnud välja see, mis trennis. Läksin liialt üritama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles