Galerii: Venemaa curlingupaar kandis olümpiajääl mustvalget riietust (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa sportlased saavad Pyeongchangi olümpiamängudel võistelda vaid OARi koondisena ehk kui «Olümpiasportlased Venemaalt». Seetõttu ei tohi nad kanda ka riietust, mis vähimalgi moel Venemaa lipuvärvidele viitaks.

Curlinguhallis jääle tulnud Anastasia Brõzgalova ja Aleksandr Krušelnitski poole oli seetõttu pööratud tavapärasest rohkem silmapaare. Must-valget vormi kandnud venelased jäid segapaarismängu turniiri avamatšis kindlalt 3:9 alla USA õe-venna tandemile ehk Matt ja Becca Hamiltonile.

Anastasia Brõzgalova ja Aleksandr Krušelnitski kandsid curlingusaalis mustvalget vormi. Küll aga lehvisid Venemaa lipuvärvid tribüünil.
Anastasia Brõzgalova ja Aleksandr Krušelnitski kandsid curlingusaalis mustvalget vormi. Küll aga lehvisid Venemaa lipuvärvid tribüünil. Foto: Valery Sharifulin/Valery Sharifulin/TASS/Scanpix
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles