15-aastane Saar: kui saan veel väljakule, on mul väga hea meel!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katriin Saar
Katriin Saar Foto: Repro

15-aastane Katriin Saar sai tänu Kaia Kanepi loobumisele võimaluse üksikmängus esindada Eestit Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni I tenniseturniiril. Neiu tunnistas, et närv vedas alt - avakohtumise kaotas Saar 2:6, 3:6 17-aastasele Francisca Jorgele (WTA 713.)

«Ma ei lähe väljakule kunagi kaotama, alati tahan võita. Ilmselt närveerisin alguses nii palju. Mul on kahju, et ei saanud oma parimat tennist näidata. See on mu koduväljak, teen siin iga päev trenni. Olen väga pettunud, aga mis teha!» sõnas ta Postimehe videointervjuus. 

Saar imetles Jorge pikki pallivahetusi. «Kindlasti mängis vastane väga kindlalt, tal olid hästi head pikad pallid, mis tegid minu elu väga raskeks. Ta oli piisavalt agressiivne,» sõnas ta. 

Samas loodab eestlanna, et saab ka järgnevatel päevadel platsile. «Publik vajab harjumist, aga samas andis see energiat juurde. Kui saan veel väljakule, siis on mul väga hea meel!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles