Uue leegionäriga Tallinna Kalev alistas Valga-Valka

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi abitreener Martin Müürsepp juhendamas Bamba Falli.
Tallinna Kalevi abitreener Martin Müürsepp juhendamas Bamba Falli. Foto: Margus Ansu

Tallinna Kalevi korvpallimeeskond alistas korvpalli Eesti meistriliigas skooriga 87:73 turniiritabelis kolmandal kohal paikneva Valga-Valka. 

Koduväljakul mänginud Tallinna Kalev pani piirilinlased paika juba avapoolajal, mis võideti skooriga 45:26. Valga-Valka vähendas kolmandal veerandajal vahet, kuid lõpusireeni järel olid väljakuperemeeste võidunumbrid veenvad.

Üleplatsimehena viskas 25 punkti Bamba Fall. Võitjate poolel jõudsid kahekohalise punktisummani ka Kaido Saks ja Reimo Tamm, kes viskasid vastavalt 19 ja 13.

Tallinna Kalevi särgis debüteerinud leegionär Emmanuel Malou panustas meeskonna triumfi üheksa punkti, nelja lauapalli, kahe vaheltlõike, ühe viskeblokeeringu ja ühe resultatiivse sööduga.

Valga-Valka parimaks skooritegijaks kerkis 23 punkti visanud Edgars Lasenbergs, endine raplakas Maris Ziedins lisas 17 punkti.

Kui Valga-Valka (9-8) jätkab turniiritabelis kolmandal kohal, siis Tallinna Kalev (7-9) möödus Pärnust ning paikneb viiendal positsioonil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles