Tarasovi ja Morozovi fantastiline esitus tõi Venemaa iluuisutajad medalikonkurentsi (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa paar Jevgenia Tarasova ja Vladimir Morozov oli lühikavas klass omaette.
Venemaa paar Jevgenia Tarasova ja Vladimir Morozov oli lühikavas klass omaette. Foto: Morry Gash/AP

Iluuisutamise võistkonnavõistlus on läinud Pyeongchangi olümpial täie hooga käima. Kui meeste üksiksõidus tiitlikaistja Venemaa ebaõnnestus, siis paarissõiduga kerkiti juba kindlalt medalikonkurentsi.

Tänavused Euroopa meistrid Jevgenia Tarasova ja Vladimir Morozov teenisid puhta lühikava eest 80,92 punkti ja tõid Venemaale 10 punkti. Teised olid kanadalased Meagan Duhamel ja Eric Radford 76,57 punktiga. Kolmanda koha teenis kogenud ukrainlanna Aljona Savtšenko oma paarilise Bruno Massotiga - koos toodi Saksamaale 75,36 punkti.

Kahe ala järel juhib võistlust Kanada 17 punktiga, USA-l on 14, Jaapanil ja Venemaal 13 punkti. Nelja lühikava järel - võistlust pole alustanud veel naisüksiksõitjad ja jäätantsijad - pääsevad viis tugevamat koondist vabakavale, kus selgitatakse medalivõitjad. Võistlus jätkub pühapäeval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles