Hyundai loodab Monte Carlo krahhi meelest pühkida (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norralane Andreas Mikkelsen Monte Carlo rallil.
Norralane Andreas Mikkelsen Monte Carlo rallil. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP

Hyundai rallimeeskonda tabas autoralli MM-hooaja esimesel etapil Monte Carlos krahh. Parima Hyundai sõitjana saavutas viienda koha belglane Thierry Neuville.

Norra võidusõitja Andreas Mikkelsen oli sunnitud teise päeva mehaanilise rikke tõttu pooleli jätma, hispaanlane Dani Sordo jäi keeruliste olude lõksu ning sõitis eelviimasel võistluspäeval teelt välja.

«Me tahame Monte Carlo pettumuse kiiresti seljataha jätta ning alustada hooaega Rootsis hästi,» sõnas Hyundai meeskonna juht Michel Nandal WRC-sarja kodulehekülje vahendusel.

Nandani sõnul peab meeskond kõvasti vaeva nägema, et tulemused paraneksid. «Häid tulemusi meile ei kingita – peame nende nimel töötama. Just seda kavatsemegi teha Rootsi rallil,» kommenteeris Nandan.

Rootsi ralli algab juba eeloleval neljapäeval. Sordo asemel asub Hyundai WRC-masina rooli seekord uus-meremaallane Hayden Paddon.

Neuville noppis avaetapilt 14 ning Mikkelsen kolm punkti. Meeskondlikus arvestuses on Hyundai 17 punktiga kindlalt neljandal ehk viimasel kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles