Valus suusaõppetund eksjalgpallur Raio Piirojale

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Start! Teatemaratonil tormab kõige ees numbri 1 all teele Risto Vaher, kes lõpetabki avaetapi esimesena. Raio Piiroja pole pildile mahtunud.
Start! Teatemaratonil tormab kõige ees numbri 1 all teele Risto Vaher, kes lõpetabki avaetapi esimesena. Raio Piiroja pole pildile mahtunud. Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalavahetusel sai proovida, mis maitse ja tunne võib ees oodata homsel rahvaspordi tippüritusel, Tartu maratonil. Arteri esindaja käis samuti proovimas ja sai tunda lausa surmahirmu.

Grete Gaim, kes ehmatas eelmisel, Sotši taliolümpial maailma oma hundilikult hallide tontlike silmadega – õigemini, läätsedega –, oli eelmise pühapäeva hommikul närvis. Palju rohkem närvis kui tavaliselt, tunnistas ta. Kuigi ta ei seisnud Pyeongchangi olümpia stardijoonel. Ta seisis Otepääl Tehvandi staadionil. Ja vaatas, kuidas tema meeskonnakaaslane Raio Piiroja, kauane Eesti jalgpallikoondise kapten, lähtest minema saab.

Gaimi ärevus, nagu ta avaldas puhtsüdamlikult ühele kõrvalseisjale – kes juhtumisi oli siinse loo autori meeskonnakaaslane, mida Gaim vaevalt teadis –, näitas, et olgugi Tartu teatemaraton eelsoojendus päris Tartu maratonile, võtab ta seda tõsiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles