Tottenham tegi pärast kohutavat algust muljetavaldava tagasituleku, City domineeris Baseli vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse ja Tottenhami avapoolaeg oli väga haarav
Torino Juventuse ja Tottenhami avapoolaeg oli väga haarav Foto: MAX ROSSI/REUTERS

Jalgpalli Meistrite liigas mängiti teisipäeval esimesed kaheksandikfinaalid. Põnevuskohtumine Torino Juventus ja Tottenham Hotspuri vahel lõppes 2:2 viigiga, Manchester City alistas väga ühepoolses kohtumises kindlalt võõral väljakul Baseli 4:0. 

Juventus juhtis koduväljakul juba üheksandaks minutiks Gonzalo Higuaini väravatest 2:0, kuid Harry Kane lõi 35. minutil ühe tagasi. Higuainil oli avapoolaja lõpus võimalus lüüa ka enda ja tiimi kolmas, ent eksis penaltil ning Tottenham viigistas teise poolaja 71. minuti Christian Erikseni karistuslöögist. 

City juhtis avapoolaja lõpuks Ilkay Gündogani, Bernardo Silva ja Sergio Agüero väravatest 3:0, Manchesteri klubi neljanda lõi Gündogan 53. minutil. 

Enne mänge: 

Torino Juventus pääses D-alagrupist Barcelona järel teisena edasi. Kuuest matšist kogusid nad 11 punkti, kaotades vaid ühe kohtumise Barcelonale. Kõikide sarjade peale on Itaalia klubi võitnud viimasest 15 mängust tervelt 14. Ainsana ei suudetud alistada Milano Interit, kellega tehti väravateta viik. 

Tottenham Hotspurs võitis H-alagrupi 16 punktiga, viigistades ühe kohtumise Madridi Realiga. Koduses liigas hoitakse viiendat kohta. 

Basel jäi A-alagrupis 12 silmaga teiseks, jäädes korra alla nii Moskva CSKA-le kui ka Manchester United'ile. Šveitsi liigas asub klubi teisel kohal. 

Manchester City võitis F-grupi 15 punktiga, jäädes korra alla vaid Donetski Šahtarile. Inglismaa kõrgliigas ollakse aga suveräänne liider 16 silmaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles