Manchester City mängijad kindlast võidust: meil on ruumi paremaks minna

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Cit peatreener embamas Baselile ühe värava löönud Sergio Agüerot.
Manchester Cit peatreener embamas Baselile ühe värava löönud Sergio Agüerot. Foto: Nick Potts/EMPICS Sport

Manchester City alistas jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises võõral väljakul Baseli kindlalt 4:0. Kuigi Premier League'i liidrite edasipääs kaheksa parema hulka on väga kindel, on City mängijate arvates ruumi arenemiseks.

«Tulemus võis küll olla perfektne, aga meil on veel ruumi paremaks minna,» sõnas kaks City väravat löönud Ilkay Gündogan. «Tegemist on Meistrite liigaga, mis on alati raske.

Kõige tähtsamalt ei löödud meile ühtegi väravat ja kuigi skoori järgi tuli võit meile lihtsalt, siis see oli ikkagi pingeline mäng, kus Basel omas mitut võimalust värava löömiseks.» 

Manchester City kapteni Vincent Kompany sõnul tehti oma töö ära. «Meistrite liiga kohtumise kohta mängisime väga hästi. Meie praeguses situatsioonis ei loe ainult edasipääs veerandfinaali - korduskohtumise viiki mängimine ei jäta meile head enesetunnet.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles