Liverpooli mängijad pärast 5:0 võitu: oleks võinud isegi rohkem väravaid lüüa

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane lõi Portole kolm väravat!
Sadio Mane lõi Portole kolm väravat! Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus alistas eestlase Ragnar Klavani koduklubi Liverpool võõral väljakul Porto lausa 5:0. Mõne mängija arvates oleks võinud skoor olla isegi suurem. 

Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi sõnul võib esitust lugeda sisuliselt perfektselt. «Väga professionaalne mäng minu hoolalustelt. Väga agressivne, hea kaitse ja vasturünnakad, palju hoiti palli ning vastaseid pandi mänguvahendit taga ajama. Täna oli see võimalik, kuid tavaliselt pole.»

Liverpool läheb kohe pärast mängu neljaks päevaks sooja Marbella'sse. «Kui mõtled, kas nad joovad alkohooli, siis ei, nad ei joo,» vastas Klopp reporteri küsimusele. «See on teine generatsioon. Nad saavad kauem üleval püsida, aga nad on väsinud. Ma arvan, et nad hoopis magavad.» 

James Milner kiitis hoolimata tulemusest vastaseid. «Porto on väga hea meeskond. Nende koduväljakul on raske mängida. Meie eesmärk oli taga null hoida ja nende mängijatega on meil alati võimalus lüüa värav ka võõral väljakul. Minu arvates oleks me võinud isegi rohkem lüüa.»

Kübaratriki löönud Sadio Mane'le meeldis enda väravatest enim kolmas, kuid oli ka ülejäänud kohtumisega väga rahul. «Ausalt polnud see lihtne mäng viiest väravast hoolimata. Mängisime fantastilist jalgpalli algusest lõpuni.

Olen alati nautinud nende poolkaitsjatega mängimist.  Ilma tugevate kaitse- ja poolkaitseta pole me midagi. Nemad annavad meile palli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles