PSG värava löönud Rabiot: olen meeletult pettunud

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG mängijad lahkusid platsilt väga kurvalt.
PSG mängijad lahkusid platsilt väga kurvalt. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Jalgpalli Meistrite liigas alistas kaheksandikfinaali avakohtumises Madridi Real koduväljakul Pariisi Saint-Germaini 3:1. Pärast mängu olid PSG mängijad oodatult pettunud. 

«Nagu tavaliselt - meil oli võimalusi, aga meil puudus ka tapjainstinkt,» sõnas PSG 33. minutil juhtima viinud Adrien Rabiot. «Reali tasemega tiimid vajavadki vaid kahte-kolme võimalust ja kõik kasutatakse ära.

Olen meeletult pettunud, sest mängisime täpselt sellise mängu, mille pidime, aga lasime lõpus endale kaks väravat lüüa. Alati teeme samu vigu ja ütleme samu asju, aga lõpuks kaotame ju ikka alati täpselt samamoodi.

See on tüütu ja veelkord - olen tohutult pettunud. Dijoni vastu on kerge lüüa kaheksa või teistes Prantsusmaa liiga mängudes skoorida neli-viis korda, aga sellistes matšides peame kõik oma šansid ära kasutama,» rääkis Rabiot. 

PSG keskväljamees Marco Verratti jagas Rabiot arvamust. «Oleme pettunud, aga üks mäng on veel pidada. Meie vastu on meeskonnad mitmel korral tagasi tulnud ja võitnud, nii et me ise suudame sama teha.»

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane oma hoolealuseid aga kiitis. «Mängisime kõik 90 minutit väga hästi. Pressisime kõrgelt ja jätkasime enda mängujoonist ka pärast kaotusseisu jäämist. See oli teenitud võit. Ronaldo kohta on iga päev raske sama asja öelda. Ta teeb jätkuvalt imelisi asju,» kiitis juhendaja portugallast, kes lõi Madridi Reali särgis Meistrite liigas 100. ja 101. värava. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles