Toyota rallitiimist leiab peale Tänaku teisigi saarlasi (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Toyotaga Monte Carlo rallil
Ott Tänak ja Martin Järveoja Toyotaga Monte Carlo rallil Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP

Lisaks rajal kihutavale Ott Tänakule panustab Toyota Gazoo Racingu edusse autoralli maailmameistrivõistluste karussellil veel kolm saarlast, vahendab Saarte Hääl.

Sellest nädalast asus tiimis sotsiaalmeedia ja PR-assistendina tööle Henri Rump, kes tegeleb ralli etappidel peamiselt sotsiaalmeedia haldamisega ja jälgib ka seda, et sõitjad oleksid õigel ajal õiges kohas, vastavalt sellele, mida PR-tegevuskava parasjagu ette näeb. 

Koos Henri Rumpiga liitus tiimiga tema vend Karlis Rump, kes asub toimetama esialgu Tommi Mäkinen Racingu Soomes asuvas töökojas mehaanikuna ning hiljem, kui tiimi ja masinatega tutvus tehtud, näeb teda ilmselt juba ka rallidel.

«Töökultuur on võetud suurtest tiimidest, Ivar Tänak on seda meile õpetanud ja seepärast tean, mis mind ees ootab,» lausus ta.

Sarnasel positsioonil peaks olema ka noor rallisõitja Kenneth Sepp, kes on ka üks rallide eel toimuvate testide tiimi liige.

Artikkel on refereeritud Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles