Lõpuks kulla teeninud Bø Postimehele: täna sõrmed polnudki külmunud!

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«See on parim tunne,» sõnas meeste laskesuusatamise 20 km individuaaldistantsil olümpiavõitjaks tulnud Johannes Thingnes Bø Postimehe videointervjuus. 

«Täna oli veidi soojem, vähem tuult ning stardist alates oli mul hea tunne. Mul oli palju jõudu. Ma ei mõelnud kordagi, et peaksin end tagasi hoidma. Läksin täiega panema! Olen väga õnnelik, et mul oli seda jõudu, sest see viis mind kolmandalt kohalt esimeseks.»

Bø sõnul olid tingimused täna soodsad. «Täna oli soojem ning sõrmed polnudki külmunud. Tiirus olid kõigile võrdsed tingimused.»

Martin Fourcade leppis viienda kohaga. Mida arvata tema ebaõnnest? «Mul oli õnne, et ta kahel viimasel lasul eksis,» naeris Bø.

Hõbemedali teeninud Jakov Fak sõnas, et ei suutnud paremini sõita. «Kui ma oleks seda teinud, võtnuks ma Johanneselt need viis-kuus sekundit tagasi. Olen väga rõõmus!»

Austerlane Dominik Landertinger sõnas, et tegi samuti perfektse soorituse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles