Rootsile neljanda kulla võitnud mäesuusataja: olen üllatunud, et Shiffrin ei võitnud

Steiv Silm, Pyeongchang
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«See on ülieriline. Üritasin suusatada nii hästi kui suudan ja olen väga õnnelik, et suutsin võita,» rääkis mäesuusatamise slaalomis olümpiavõitjaks tulnud rootslanna Frida Hansdotter Postimehe ja Kanal 2 videointervjuus. 

32-aastase Hansdotteri rõõm oli seda siiram, et ta ei uskunud oma võitu kaua. Esimese laskumise järel teist kohta hoidnud Mikaela Shiffrin lõpetas neljandana. 

 «Olen terve oma karjääri üle väga õnnelik ja paljud minu teised kohad on tulnud Mikaela järel. Olen üllatunud, et ta täna ei võitnud, aga minu jaoks on see imeline päev,» sõnas Hansdotter ja lisas, et imetleb Shiffrinit väga.

«Ta on lihtsalt nii oivaline suusataja ja üliandekas. Kõigile on huvitavam vaadata, mida ta sellele alale juurde annab. Ta on kohati lihtsalt nii kiire, et tahaks isegi samamoodi suusatada!»

Handsdotter avaldas ka edu saladuse. «Nautisin. Alates hommikust kuni lõpuni välja tahtsin lihtsalt kiiresti suusatada ja lustida. Ootasin starti naerunäol ja olin veidi üllatunud, et polnud rohkem närvis!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles