Järelvaadatav: Peterburis peeti Ühisliiga tähtede mäng

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Peterburis korvpalli Ühisliiga suurejooneline tähtede mäng, kus osalesid kõik liiga kuulsamad mängijad.

Ligi kolmetunnise ülekande sisse jäi lisaks tähtede mängule ka kolmepunktiviskevõistlus ja pealtpanekuvõistlus. Tähtede mäng kujunes eeldatult ülipõnevaks ning selle võitis Venemaa staaridest koosnenud võistkond 125:124. Maailma tähtedel oli võimalus ka kohtumine viimase rünnakuga võita, ent visked ei tabanud. 

BC Kalev/Cramot esindas ainsana Branko Mirkovic, kes osales kaugviskevõistlusel. 35-aastane serblane sopsas 12 kolmest, kuid ühtegi «rahapalli» ei tabanud ning tema saagiks jäigi 12 punkti, millega ta lõpetas neljandal kohal.

Võistluse võitis Kuban Lokomotivis mängiv Ryan Broekhoff, kes sai auhinnaks 300 000 rubla ja 2000 liitrit kütust. 

Pealtpanekuvõistluse võitis aga Eesti korvpallipublikule väga tuttav Frank Elegar, kes mängib juhtumisi samuti Kubanis. 

Tähtede mängu koosseis:

Venemaa tähed: Dmitri Hvostov, Dmitri Kulagin (Lokomotiiv-Kuban), Anton Ponkrašov (Unics), Ivan Uhhov (Parma), Aleksei Šved, Sergei Monja (Himki), Jevgeni Voronov, Sergei Karasjov (Zeniit), Ivan Strebkov, Pjotr Gubanov (Nižni Novgorod), Nikita Kurbanov, Andrei Votontsevitš (CSKA).

Maailma tähed: Sergio Rodriguez, Nando De Colo (CSKA), Quino Colom (UNICS), Codi Miller-McIntyre (Parma), Anthony Hilliard (Jenissei), Justin Carter (Astana), Mardy Collins, Frank Elegar (Lokomotiiv-Kuban), Drew Gordon (Zeniit), Coty Clarke (Avtodor), Anthony Gill (Himki), Stephane Lasme (Unics).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles