Taani ratturi Rasmusseni meeskonnal on auahned kavatsused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Rasmussen (vasakul), Christina Watchesi disainer Christina Hembo (keskel) ja tiimi juht Claus Hembo.
Michael Rasmussen (vasakul), Christina Watchesi disainer Christina Hembo (keskel) ja tiimi juht Claus Hembo. Foto: SCANPIX

Kuulsa Taani ratturi Michael Rasmusseni meeskond Christina Watchesil on auahne plaan tõusta järgmiseks hooajaks Pro Continental tasemele ja saada Giro d’Italiale wild card.

Christina Watchesi mänedžeri Allan Bo Anderseni sõnul ei pruugi Itaalia velotuurile pääsemine olla pelgalt unistus, sest 2012. aastal algab Giro teatavasti Taanist, kirjutab spordipartner.ee.

«Oleme selle kohta targemad mõne kuu pärast, kui UCI-le on laekunud sooviavaldused meeskondadelt, kes tahavad Pro Continental divisjonis sõita. Seega on meil aega tiimi tugevdada,» ütles Andersen. «Meie moto on unistada suurelt ning usume, et suudame meeskonna viia Giro tasemele. Minu isiklik seisukoht on aga see, et Christina Watchesi huvisid silmas pidades võiks Taani Girot võõrustada aasta hiljem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles