Klopp: Klavanil oli ebaõnne, aga ta on endiselt fantastiline mängija

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Swansea mängija Oliver McBurniega.
Ragnar Klavan võitleb palli pärast Swansea mängija Oliver McBurniega. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp selgitas otsust viia meeskond paariks päevaks treenima Marbellasse ning poetas kommentaare ka mõnda aega eemal olnud mängijate kohta. Teiste seas sai sakslaselt taas kiita Ragnar Klavan.

Pärast Meistrite liigas 5:0 Porto seljatamist jäid Liverpooli mängijad mõneks päevaks soojemasse kliimasse, et järgmisteks mängudeks valmistuda. «Tahame näiteks natuke eri formatsioone harjutada ning seda on mõnusam teha päikese käes ja lühikestes pükstes!» naeris Klopp.

Sakslane lisas, et saab nüüd toetuda sajaprotsendiliselt tervele meeskonnale. «Adam Lallana on taas meiega ja loodetavasti see nii ka jääb, sest ta on meile väga vajalik mängija. Ragnar Klavanil ei olnud õnne: ta jäi haigeks, sai siis kergelt vigastada ja seda kõike just hetkel, mil Virgil (van Dijk - toim) meiega liitus. Aga ta on endiselt fantastiline mängija,» sõnas Klopp.

Liverpool peab järgmise kohtumise täpselt nädala pärast ehk Eesti Vabariigi aastapäeval 24. veebruaril, kui liigamängus võõrustatakse West Ham Unitedit. 3. märtsil ollakse taas kodus vastamisi Newcastle'iga, vaid kolm päeva hiljem toimub Anfieldil Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumine Portoga ning sellest omakorda neli päeva hiljem sõidetakse tähtsas liigamängus külla Manchester Unitedile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles