Suursoosik Kanada on madalseisust välja tulemas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada curlingukoondise liige Rachel Homan.
Kanada curlingukoondise liige Rachel Homan. Foto: Vladimir Pesnya/Sputnik

Curlingu naiste olümpiaturniiril teenis kolme kaotuse kõrvale teise võidu tiitlikaitsja Kanada: tasavägises duellis said nad skooriga 10:8 jagu šveitslannadest. 

Kanada haaras esmakordselt juhtohjad (2:1) kolmandas endis, kuid kuuenda endi järel olid Šveitsi edunumbrid lausa 7:4. Kanadalannad tegid võimsa lõpuspurdi, kui võitsid üheksanda endi 3:0 ja kümnenda 1:0.

Turniiri kolme kaotusega alustanud Kanada (koosseisus Rachel Homan, Emma Miskew, Joanne Courtney, Lisa Weagle) on kaks viimast matši võitnud ning punase laterna kohalt kuuendaks kerkinud.

Alagrupis mängivad kõik kümme naiskonda omavahel läbi ning poolfinaali pääsevad neli edukaimat koondist. Hetkeseisuga jagavad neljandat kohta Hiina ja Suurbritannia (mõlemal kolm võitu ja kolm kaotust).

Suurbritannia tunnistas tänases lahingus Rootsi 8:6 paremust, hiinlannad jäid skooriga 5:12 alla Lõuna-Koreale. Ainsa naiskonnana jätkab täiseduga Rootsi, kes on võitnud kõik seni peetud viis kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles